ølskala

Opprett konto.


Kjøp andel og bli medlem i et samvirkebryggeri.

NB! Vi har tidvis hatt problemer med rutinen for passordgenerering i databasen vår, men nå ser det ut til å fungere som det skal. Dersom rutinen under ikke fungerer som beskrevet så kan man isteden sende en e-post direkte til post@samvirkebryggeriet.no for å melde interesse eller for å registrere medlemskap.

Ved å fylle ut og sende skjemaet, melder du din interesse for å få kjøpt en andel i Samvirkebryggeriet Oslo SA, med tilknytning til det samvirkebryggeriet som er mest aktuelt for deg. Du vil deretter få tilsendt en e-post til den oppgitte e-postadressen (sjekk også spamfilteret ditt) hvor du av sikkerhetsgrunner blir bedt om å bekrefte at dette faktisk er din e-postadresse.

Gangen videre

Hvis det er venteliste ved det bryggeriet du har valgt, vil du bli lagt inn i ventelisten og du får beskjed når det blir en ledig andel. Hvis det er ledige andeler i det bryggeriet du har valgt, vil du om kort tid få tilsendt et andelsbevis til den e-postadressen du oppgav i skjemaet. Fyll ut andelsbeviset før du signerer, scanner (mobilbilde er OK) og returnerer pr e-post til post@samvirkebryggeriet.no.

For at du skal komme fort igang med bryggingen kan du i mellomtiden lese vedtektene her samt bekrefte at du har lest disse og er innefortsått med dine plikter og rettigheter som andelshaver i Samvirkebryggeriet Oslo SA ved å trykke på SEND. I løpet av noen dager vil du da få tildelt et andelsnummer og får tilsendt en innbetalingsanmodning (andelsinnskuddet + medlemsavgift for resten av året) til den e-postadressen du oppgav i skjemaet. Når denne er betalt får du tilgang til bryggekalenderen og kan sette igang.